indito-achtergrond

ACHTERGROND VERANDEREN IN MICROSOFT TEAMS

Online vergaderen wordt met de dag leuker! Waar je eerst al je achtergrond wazig kon maken met background blur, kun je nu je hele achtergrond aanpassen. Op zoek naar een passende ruimte met een neutrale achtergrond hoeft niet meer. Je kiest nu in Microsoft Teams gewoon voor een passende achtergrond en die rommelkamer ziet niemand meer. De ene dag is dit misschien een rustig strand, de andere dag een kantoor-omgeving en weer een andere dag bel je in vanuit space!

Achtergrond aanpassen in Microsoft Teams

Het aanpassen van je achtergrond is gemakkelijk in Teams te regelen. Ga in je vergadering naar de 3 puntjes met opties. Hier kies je voor ‘achtergrondeffecten weergeven’.

achtergrond-teams

Aan de rechterkant van het scherm verschijnen nu de verschillende achtergronden waar je uit kunt kiezen. Door op ‘Voorbeeld’ te klikken, kun je eerst even uittesten of de achtergrond de juiste is. Heb je er eentje uitgezocht? Klik dan op ‘Toepassen’

In 3 keer klikken ga je van rommelige kamer naar bijvoorbeeld dit:

Naast deze futuristische achtergronden zijn, kun je ook kiezen voor wat meer neutrale achtergronden. Bijvoorbeeld een leeg kantoor, een koffietentje of een school.

Achtergrond in eigen huisstijl

Het is ook mogelijk om eigen achtergronden in te voeren. Dan kun je bijvoorbeeld een eigen huisstijl wat past bij jouw bedrijf toevoegen. Zo heb je altijd een representatieve achtergrond, waar je ook werkt!

Ook aan de slag met Teams? Get inspired, onze kenners helpen je graag!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] eigen achtergronden te uploaden in Microsoft Teams. In een eerdere blog vertelden we je al hoe je de achtergrond in Teams kunt veranderen. Nu kun je ook eigen achtergronden maken en uploaden. Zo ziet niemand waar je precies werkt, wat […]

Comments are closed.