WERKBONNEN APP

WERKBONNEN APP

04-02-2020

Power Apps als onderdeel van het Power Platform  

Onlangs vertelden we je over het Power Platform van Microsoft. Hier wordt de gezamenlijke kracht van Power Apps, Power BI, Power Automate (voorheen Flow) en Power Virtual Agents gebundeld zodat je complete bedrijfsoplossingen kunt bouwen. Ben je zelf niet thuis in het schrijven van code of ben je op zoek naar een direct te implementeren oplossing voor jouw bedrijf? Lees dan snel verder! 

Indito heeft al een aantal standaard oplossingen (‘solutions’) voor je klaarstaan. Ook kunnen we een applicatie op maat voor je bouwen! Wil je snel stappen zetten in het verhogen van je productiviteit en je bedrijfsprocessen effectiever inrichten? Denk dan eens aan de volgende solutions die wij op korte termijn voor je kunnen inrichten. Vandaag lichten we er een voor je uit: de Werkbonnen App.

Werkbonnen App van Indito

Veel bedrijven werken met papieren werkbonnen, opdracht- en materiaallijsten. Het verwerken van deze papieren orders vraagt veel tijd van medewerkers en kan zorgen voor onduidelijkheid. Er raakt immers wel eens een bon kwijt of beschadigd en de handschriften zijn soms niet te lezen. We weten er alles van!

Met onze Werkbonnen App optimaliseer je in één klap de werkwijze en het administratieve proces. Ofwel, dé digitale oplossing voor de papieren werkbon. Het bespaart kosten en verhoogt de omzet, zorgt voor een beter gebruiksgemak en hogere klant- en medewerkertevredenheid. Daarbij is het systeem transparant en papierloos.

Plan opdrachten eenvoudig binnen Microsoft Outlook en voer de opdrachten uit in de app. Klaar met de opdracht? Registreer dan je uren én verbruikte materialen en verstuur direct de rekening terug naar kantoor of naar de klant. Het is zelfs mogelijk de klant ter plaatse te laten tekenen voor de geleverde diensten.