MAAK MET ICT JE AMBITIE WAAR

STEDENDRIEHOEK – MAAK MET ICT JE AMBITIE WAAR

16-04-2019

Sinds december 2018 is Indito gevestigd aan de Zweedsestraat in Deventer. Een nieuw bedrijf, hoewel… Indito is de verzelfstandiging van KB-IT, waarmee duidelijk mag zijn dat hier jarenlange ervaring aanwezig is. Edwin de Goede is directeur en zorgt samen met zijn team voor passende ICT-oplossingen voor bedrijven.

Aansluiten op het IT-landschap

Indito zorgt ervoor dat bedrijven aan blijven sluiten op nieuwe mogelijkheden in het IT-landschap. “Als bedrijf wil je vandaag kunnen werken, maar alleen daarmee ben je er niet. Je wilt blijven vernieuwen. Je wilt morgen kunnen werken. daar denken wij in mee. Wij denken mee met de ambitie van bedrijven. Daarvoor stellen wij de juiste vragen en we zetten bedrijven aan het denken over de toekomst van het bedrijf.”

Tools die ook matchen in de toekomst

Niemand zit er op te wachten om met onnodig werk bezig te zijn. “Bedrijven willen efficient kunnen werken, zonder oponthoud. Daar zijn onze oplossingen op ingezet. Wij zijn onderscheidend in onder andere Microsoft online. Oplossingen bieden in het ICT-landschap, daar helpen wij bij en daarbij kijken we mee naar morgen. Één van de mogelijkheden is Azure, de clouddienst van Microsoft. Hiermee wordt voortdurend een vernieuwend platform aangeboden, dat de basis kan zijn voor een nieuwe werkomgeving. Het biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt een volledig IT-landschap in te richten en te beheren.”

Investeren in de toekomst

“Investeren in ICT is tegenwoordig meer dan alleen maar een kostenplaatje. Het is een investering in de toekomst, om ook dan efficient te werken en volgens de laatste ontwikkelingen. De kwaliteit van een IT-landschap wordt in de basis gekenmerkt door een stabiele goed functionerende omgeving, die ten alle tijden beschikbaar is voor de gebruiker.” Indito helpt om de investering beperkt te houden, zonder daarbij kwaliteit te verminderen.

indito

ISO-normering en AVG

Privacy wordt steeds belangrijker, ook voor bedrijven. De eisen die de vorig jaar opgestelde AVG stelt vragen aanpassingen aan de ICT-omgeving van bedrijven. In de ISO-normeringen 27001 (managementsystemen voor informatiebeveiliging) en 27002 (praktijkrichtlijnen met beheersmaatregelen op gebied van informatiebeveiliging) zijn de eisen voor informatiebeveiliging vastgelegd. Dankzij de informatiebeveiligingsscan kan Indito de beveiligingssituatie binnen een organisatie meten en deze toetsen aan de gestelde eisen.

Beveiliging op het hoogste niveau

Met deze scan krijg je als organisatie goed in beeld in hoeverre je voldoet aan de eisen die gesteld worden en welke wijzigingen nodig zijn om de informatiebeveiliging naar een hoger niveau te tillen.